Менеджери Могилянки: Олексій Павленко, Любомир Остапів, Наталя Вілявіна

 

Віднедавна в Могилянці розпочався новий студентський проект «Менеджери Могилянки».

 

Ініціаторами проекту стали студенти спеціальності «Менеджмент» І-ІІІ років навчання. Свою діяльність ММ почали із циклу лекцій «SMART» і вже провели цікаві заходи в НаУКМА

 

Відомі випускники факультету економічних наук Олексій Павленко та Любомир Остапів, а також лекторка з Оксфордського фонду ангельських інвестицій Наталя Вілявіна відвідали ФЕН НаУКМА з лекціями та майстер-класами.

 

 

Першим, 30 листопада, виступив Олексій Павленко (економ.теорія, 1998), директор програм аграрного розвитку Українського інституту майбутнього, екс-міністр АПК України. Олексій - випускник нашого факультету 1998 року, міністр аграрної політики та продовольства України, відомий бізнесмен, благодійник факультету економічних наук. Він завжди надихає студентів своїм невичерпним оптимізмом! Олексій розповів про свою історію успіху, про позитивні й не дуже сторони державної служби, а також про плани на майбутнє. Олексій щиро вважає, що майбутнє України в тому, чи навчимося ми самостійно приймати рішення й відповідати за них. У складному сучасному світі це стає дедалі важче і тому молодому поколінню належить не шукати простих рішень, а сумлінно й наполегливо працювати над вдосконаленням себе та своїх знань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05 грудня до Могилянки завітав відомий фінансист Любомир Остапів(економ.теорія, 2003). Випускник НаУКМА та Києво-Могилянської Бізнес Школи став одним з найзатребуваніших фінансових радників серед українських ІТ компаній. Він співпрацював/консультував Stanfy, Petcube, HoshvaPR, Concepter, Coppertino, Ecois.me, PromoRepublic, SupportYourApp, Softorino, Restream та багато інших успішних компаній. Любомир є співзасновником Клубу випускників ФЕН, активістом Асоціації випускників НаУКМА та Фонду випускників України.

Перша англомовна книга Любомира "Home Finances for Couples" була видана на Amazon у 2013 році та отримала кілька міжнародних нагород. А його українська версія «Любов та бюджет» вже стала бестселером у сфері сімейних фінансів.

Про що говорили? Про 10 способів інвестування для українців; чотири варіанти поєднання «твоє/ моє/ наше»; п`ять способів вести бюджет із мінімальними затратами часу; як відверто поговорити про гроші з коханою людиною?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А 7 грудня до нас завітала лекторка з Оксфордського фонду ангельських інвестицій Наталя Вілявіна.

Мова йшла про стартапи та їх фінансування. Говорили про етапи фінансування стартапів, ангел-інвесторів, аудит проектів, а також про типи угод фінансування стартапів та їх особливості.

 

Запрошуємо долучатись всіх охочих.

Слідкуйте за новими зустрічами на сторінці проекту у facebook.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна