Карантин у НаУКМА продовжено до 1 жовтня 2021 року

Відповідно до наказу від 26.08.2021 в Академії продовжено карантинно-обмежувальні та профілактичні протиепідемічні заходи до 1 жовтня 2021 року.Терміни карантину можуть змінитися в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні.

 

Дистанційне навчання триватиме з використанням інструментів DistEdu (Moodle), Zoom та MS Teams. Усі адміністративні підрозділи продовжують роботу у змішаній формі та з дотриманням санітарних норм щодо перебування в приміщеннях. Доступ на територію Академії буде й надалі обмежений.

 

Актуальну інформацію щодо навчального процесу студенти отримуватимуть від деканатів та кафедр.

 

Бібліотека НаУКМА продовжує обслуговувати читачів та виконувати замовлення з усіх підбібліотек, замовлених через електронний каталог, у читальній залі 22 Бібліотеки Антоновичів. З оновленим графіком роботи Бібліотеки можна ознайомитися за покликанням.

 

Більше про дистанційні послуги Бібліотеки.

 

Нагадаємо, що карантин у НаУКМА розпочався з 12 березня 2020 року через поширення вірусної інфекції Covid-19. Усю оперативну інформацію щодо ситуації в НаУКМА шукайте на спеціальній сторінці «Коронавірус — Новини та інформація для спільноти».

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна