Акція "Згадай Майдан"

 

18-19 лютого в Культурно-мистецькому Центрі  НаУКМА відбудеться акція "Згадай Майдан" (до річниці пам'яті Героїв Небесної Сотні), спільно з Українською Академією Лідерства.

 

Майдан став початком усвідомлення українцями своєї національної самоідентифікації, хід історії України змінився назавжди. Мільйони людей об'єднались заради визнання себе вільним народом, який має право самотужки обирати власне майбутнє. Тієї холодної зими на Майдані розпочався шлях до свободи та гідності, тернистий шлях українців від вторинності та меншовартості до відчуття цілісності та національного об'єднання. Немає значення який в тебе життєвий досвід, з якого ти регіону, якого ти віку чи статі, головне , що ти живеш з Україною в серці та кожного дня намагаєшся власноруч розбудовувати нову країну своєї мрії.

 

Герої не вмирають!

Подвиг полеглих Героїв Небесної Сотні назавжди залишиться в історії України прикладом відданості ідеям свободи та гідності, уособленням великої ціни, яку українці заплатили за право жити в державі, фундамент якої будується на цінностях справедливості та демократії.

 

В рамках #Згадаймайдан відбудуться лекції, мистецькі акції, тури місцями Революції Гідності.

Серед спікерів та лекторів програми:

· Роман Тичківський, керівник Української академії лідерства та програми «Економічне лідерство» фонду WNISEF

· Євген Глібовицький, експерт з довготермінових стратегій, член Несторівської експертної групи, член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України, засновник компнаії маркетингу pro.mova

· Крістіна Бердинських, українська журналістка, автор "Є люди. Теплі історії з Майдану", журналіст Новое время

· Михайло Винницький, доцент кафедри соціології НаУКМА; викладач LvBS УКУ; радник Міністра освіти і науки України; Голова Національної Еразмус+ команди експертів із реформування вищої освіти; член Ради наставників та Української Академії Лідерства

· Тетяна Ярошенко, к.і.н., віце-президент з наукової роботи та інформатизації НаУКМА

· Віктор Килимар, член Ради Майдану, студент НаУКМА · Ярослав Грицак, Український науковець, історик і публіцист, доктор історичних наук, професор УКУ, почесний професор НаУКМА.

Учасники програми: понад 200 студентів, випускників Академії з усіх областей України; стипендіанти БФ "Повір у себе".

 

Програма заходу - в додатку.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна