Могилянка продовжує посідати чільні місця у зарплатному рейтингу журналу «Гроші»

 

Могилянка - перша в рейтингу гуманітарних спеціальностей, друга -з підготовки фахівців у галузі економічних та правничих наук.

 

Працедавці України визнали НаУКМА кращим університетом України з підготовки фахівців в галузі гуманітарних наук, а в галузі економічних та правничих - Могилянка посіла почесне друге місце за рейтингом журналу «Гроші», який оприлюднив зарплатний рейтинг університетів України-2018.

Часопис готує і публікує зарплатні рейтинги ще з 2007 року, таким чином цьогорічний рейтинг – вже 11-ий.

Експерти, яких опитувала редакція журналу «Гроші», - це представники великих та середніх банків, компаній та підприємств. Список університетів-учасників укладається на основі рекомендацій авторитетних компаній-роботодавців, HR-агенцій, а також на основі заявок самих університетів. Окрім цього, роботодавці, які беруть участь у голосуванні, можуть вносити до списків і своїх кандидатів вже при оцінюванні.

Кожен університет роботодавці могли оцінити балами:

від «0» - «найімовірніше, не візьму на роботу»

до «10» - «візьму на роботу випускника на зарплату вищу за середньоринкову для цієї категорії спеціалістів».

 

Рейтинги складають у шести категоріях (спеціальностях) – гуманітарній, технічній, юридичній, економічній, будівельний, аграрній. Могилянка представлена у трьох категоріях *:

• рейтинг ВНЗ за економічними спеціальностями – 2-ге місце (займає цю позицію вже 3 роки поспіль, піднялася у рейтингу в порівнянні з 2015-им роком, де займала 3-тє місце)

• рейтинг ВНЗ з гуманітарних спеціальностей – 1-ше місце (займає цю позицію вже другий рік поспіль, піднялася у рейтингу в порівнянні з 2016-го роком, де займала 2-ге місце)

• рейтинг ВНЗ з юридичних спеціальностей – 2-ге місце (піднялася у рейтингу в порівнянні з минулим роком, де займала 3-тє місце).

 

Вітаємо нас усіх з таким визнанням!

- - -

*оскільки у НаУКМА немає будівельних, аграрних та технічних спеціальностей.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна