НаУКМА продовжує посідати чільні місця у зарплатному рейтингу журналу «Гроші»

 

Працедавці України визнали НаУКМА одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців у галузях гуманітарних, економічних та правничих наук.

 

У кожній із цих категорій Могилянка посіла друге місце.

 

Журнал «Гроші» готує і публікує зарплатні рейтинги ще з 2007 року, таким чином, цьогорічний рейтинг – вже 11-ий. Експерти, яких опитували журналісти, - представники авторитетних українських та міжнародних компаній-роботодавців та HR-агенцій.

Кожен університет роботодавці могли оцінити балами: від «0» - «найімовірніше, не візьму на роботу» до «10» - «візьму на роботу випускника на зарплату вищу за середньоринкову для цієї категорії спеціалістів». Рейтинги складають у шести категоріях (спеціальностях) – гуманітарній, технічній, юридичній, економічній, будівельній та аграрній.

Могилянка представлена у трьох категоріях *:

• рейтинг ВНЗ за економічними спеціальностями – 2-ге місце

• рейтинг ВНЗ за гуманітарними спеціальностями – 2-ге місце**

• рейтинг ВНЗ за юридичними спеціальностями – 2-ге місце

 

- - - *оскільки у НаУКМА немає будівельних, аграрних та технічних спеціальностей.

 

Таким чином, могилянці вчергове потвердили високий рівень навчання і викладання в нашому університеті, а також свій авторитет та конкурентоспроможність на ринку праці.

До слова, одна з цілей рейтингу журналу "Гроші" - допомогти майбутнім абітурієнтам обрати найбільш перспективні виші, навчання у яких дозволить по закінченні отримати престижну та високооплачувану роботу.

 

Вітаємо викладачів та студентів Могилянки з таким визнанням і бажаємо нових перемог!

 

- - - ** На жаль, при укладанні рейтингів редакцією була допущена помилка. Коректна інформація була оприлюднена у № 08 (370) від 2018 року:

«Уточнення: у №367 від 15 березня 2018 року на ст. 19 таблицю «Рейтинг вузів за гуманітарними спеціальностями» варто читати так: 1-е місце – КНУ ім. Тараса Шевченка, 2-е місце – Національний університет «Києво-Могилянська академія»; на ст.25 таблицю «Рейтинг вузів за будівельними спеціальностями» варто читати так: 1-е місце – Київський національний університет будівництва і архітектури, 2-е місце – НТУ «Київський політехнічний інститут».  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна