Оголошено імена переможців премії випускника КМА Тараса Лукачука за 2018 рік

 

Кращою викладачкою ФПрН стала викладачка кафедри біології Кучменко Олена Борисівна; Піроженко Ірина Дмитрівна вдруге визнана кращою викладачкою кафедри англійської мови.

Цьогоріч до трійки лідерів у номінації «Кращий викладач кафедри англійської мови» увійшли Василенко Ірина Василівна, Доб`я Олена Олегівна та переможець – Піроженко Ірина Дмитрівна.

Серед найкращих на факультеті природничих наук: викладачка кафедри хімії Коновалова Вікторія Валеріївна, декан ФПрН Голуб Олександр Андрійович та переможець – Кучменко Олена Борисівна.

 

«Я вірю в те, що Могилянка будує ту Україну, в якій я хочу жити, - каже засновник премії, випускник факультету суспільних наук 1997 року Тарас Лукачук. – Академія справді розбудовує цю країну, тут дуже правильна атмосфера, це той світ, який ми повинні будувати. Викладачі – невід’ємна складова побудови цього світу. Для мене велика честь бути до цього причетним, робити малесенький вклад у розвиток Могилянки».

 

На премію було номіновано 29 викладачів: 10 претендентів з факультету природничих наук та 19 – з кафедри англійської мови. У процесі визначення кращих викладачів було опитано 2701 студент. Саме студентське голосування є визначальним під час обрання переможців – 80% загального балу. Результати наукової та навчально-методичної діяльності – 20%.

Могилянська спільнота щиро вітає переможців та бажає творчих успіхів і натхнення.

 

Висловлюємо слова вдячності засновнику Тарасу Лукачуку за можливість для викладачів отримати визнання та матеріальну мотивацію продовжувати викладати якісно і надихати своїм прикладом інших!  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна