Спільна магістерська програма з права НаУКМА та Вільнюського університету

Відділ міжнародного співробітництва НаУКМА повідомляє  про започаткування спільної магістерської програми з права з Вільнюським університетом, Литва і оголошує відбір учасників.

 

Програма відкрита для студентів 1-го року навчання магістерської програми НаУКМА з права. Брати участь можуть студенти, котрі навчаються на програмі «Право» вже зараз і готові поїхати до Вільнюса навесні цього навчального року!

 

Спільна магістерська програма дозволяє студентам НаУКМА:

  • за 2 роки магістерського навчання отримати магістерський диплом з права у НаУКМА та магістерський диплом Вільнюського університету з міжнародного та європейського права;
  • навчатися впродовж весняного семестру 1-го року магістерки у Вільнюському університеті (з перезарахуванням отриманих кредитів у НаУКМА);
  • писати єдину англомовну магістерську роботу під спільним керівництвом супервайзерів з НаУКМА та Вільнюського університету;
  • провести єдиний захист магістерської роботи на базі двох ВНЗ.

 

Для тих, хто бажає взяти участь у програмі вже цього року, необхідно надіслати до відділу міжнародного співробітництва НаУКМА ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) попередню форму погодження дисциплін  до 26 грудня 2018 року.

 

Участь у програмі є платною. За додатковою інформацію просимо звертатися до декана ФПвН Дениса Азарова ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

 

Деталі на сайті відділу міжнародного співробітництва НаУКМА. Вільнюський університет – найдавніший і найбільший вищий навчальний заклад Литви, потужний науковий центр. Університет структурно складається із 12 факультетів, 8 інститутів, 10 дослідницьких центрів, найстарішої в Литві бібліотека. Також серед ресурсів є астрономічна обсерваторія, ботанічний сад, обчислювальний центр. Університет налічує 19 768 студентів.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна