Магістерська програма “Публічне управління та адміністрування” НаУКМА визнана найкращою в Україні

Національне агентство України з питань державної служби відзначило переможців конкурсу  «Кращі практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад». Перемогу в категорії “Підготовка магістрів за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування” здобула магістерська програма Києво-Могилянської школи врядування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До участі у конкурсі подано більше 40 заявок. Переможців визначали в чотирьох категоріях: одна з них, де перемогла могилянська програма вищої освіти, три інші - про підвищення кваліфікації держслужбовців. Критеріями для визначення переможців слугували інноваційність, результативність та ефективність запропонованих варіацій. Конкурс став сучасною платформою для відбору кращих освітніх практик в сфері професійного навчання представників органів влади, що безумовно сприятиме підвищенню стандартів професійної освіти та самоосвіти.

 

Переможців привітали та вручили нагороди Голова НАДС Наталія Алюшина, експерт Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» Наталія Гнидюк, виконавчий директор Асоціації ОТГ Валентина Полтавець, керівник проєкту «Онлайн-освіта задля сталого розвитку» Катерина Приходько.

 

Нагадаємо, що Києво-Могилянська школа врядування позиціонується як найкраща школа професійного розвитку в Україні, магістерські і сертифікатні програми якої входять в топ-5 кращих освітніх програм з публічного адміністрування Центральної та Східної Європи.

Школа є членом NISPAcee – Асоціації інститутів і шкіл з державного управління Центральної і Східної Європи.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна