Єлизавета Шкредова – лавреатка стипендії Фонду родини Позняків

Цьогорічною переможницею конкурсу ім. родини Позняків для студентства магістратури стала студентка першого року навчання програми «Зв'язки з громадськістю» Єлизавета Шкредова. 

Стипендія покриває вартість контракту за перший рік навчання на програмі.

 

Фонд родини Позняків заснував професор радіології Мирон Позняк у пам’ять про своїх батьків Юліяна та Дарію Позняків. Вони емігрували до США у 1949 році, де були активними учасниками громади української діаспори.

 

«До вступу я взагалі думала, що в Могилянці навчаються самі суперлюди, і куди мені тягатись з ними. Але таки наважилась подати заявку на стипендію, і, виявляється, не дарма, - розповідає Єлизавета Шкредова. - Складно передати словами, наскільки приємною несподіванкою було отримати результати конкурсу! А про те, як тішаться мої батьки, мабуть, можна й не зазначати. Я дуже вдячна членам комісії та Фонду родини Позняків за можливість здобувати знання у найкращому ВНЗ країни».

 

Цьогоріч участь у конкурсі взяли 8 магістрів: 2 з ФІ, 2 з ФСНСТ, 4 з ФПвН.

Конкурсна комісія ознайомилася з усіма матеріалами (мотиваційними, рекомендаційними листами, відомостями про громадську й наукову діяльність тощо) і провела дистанційне голосування.

«Цього разу конкурс (і подача заявок, і робота комісії) відбувався повністю дистанційно. Відверто кажучи, це був певний виклик, і по завершенню власне конкурсу ми внесли зміни в положення про нього, – розповідає Гліб Кузьменко, декан по роботі зі студентами. – Загалом, у наступні роки процедура буде більш оптимізованою. Вітаємо Єлизавету Шкредову, а всім іншим учасниками й учасницям дякуємо за участь і бажаємо наснаги!»  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна