Перший Могилянський відкритий хакатон для студентів та молоді

Розпочато прийом заявок на участь у першому Могилянському відкритому хакатоні «Яскраві ідеї майбутніх лідерів. Енергетика. Екологія. Суспільство»

 

До участі в Хакатоні запрошуються студенти-бакалаври 1-4 курсів вищих навчальних закладів України, що мають бізнес-ідеї та активну життєву позицію. Заявки приймаються як від одного учасника, так і від команд – до п’яти осіб.

Для участі у відборі необхідно до 23:59, 25 березня 2021 року подати заявку за вказаним посиланням.

 

Заявка має містити тези ідеї\проекту та оцінку його економічної доцільності, презентовані у короткому тексті, обсягом до 2-х аркушів, а також мотиваційне відеозвернення.

Майбутні бізнес-лідери можуть подати ідеї та проекти за наступними пріоритетними напрямами:

• організація розумного споживання енергії;

• формування шерінгових моделей спільного користування;

• адаптивні моделі локального впровадження відновлювальних джерел енергії;

• розвиток інфраструктури для електротранспорту;

• адаптивні моделі локальної переробки сміття;

• перспективні моделі комерціалізації інновацій;

• проекти «зеленого» підприємництва;

• екологія людини та навколишнього середовища;

• соціальні ініціативи та проекти в сфері освіти, науки, культури.

 

«Хакатон – це не тільки креативне навчання на практичних бізнес-проектах. Учасників чекають приємні сюрпризи від залучених бізнес-партнерів та експертів, – зазначає декан факультету економічних наук НаУКМА Олександра Гуменна. - Презентація проектів та інноваційна бізнес-гра дозволять учасникам проявити себе, а бізнесу – звернути увагу на активних, креативних та відповідальних молодих людей, що найближчим часом здатні його підсилити».

 

Автори кращих заявок, що пройдуть конкурсний відбір, отримають можливість взяти участь у Хакатоні, що відбудеться у НаУКМА 10 квітня 2021 року.

Призери Хакатону зможуть отримати цільову стипендію для покриття одного року навчання на магістерській програмі в обраному університеті.

Результати першого туру конкурсу проектів будуть оприлюднені 1 квітня на сайті Хакатону, а запрошення на Хакатон будуть надіслані учасникам, які пройшли у фінал.

 

Хакатон організовують Центр енергоменеджменту НаУКМА, факультет економічних наук та компанія-партнер «Мегатрейдінг» - надійний постачальник електричної енергії для бізнесу.

 

Чекаємо на Ваші заявки та бажаємо успіху!  

.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна