Останні дні набору до Genesis & KMA Software Engineering School 3.0

Українська кофаундингова ІТ-компанія Genesis у партнерстві з факультетом інформатики Національного університету «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) втретє запускають безоплатну двомісячну програму «Genesis & KMA Software Engineering School».

 

Курс буде корисним розробникам рівнів Junior та Middle, які прагнуть перейняти експертизу технічних команд глобальних IT-продуктів, систематизувати наявні знання та розвинути архітектурні підходи в розробці.

 

Серед лекторів — Senior та С-level спеціалісти продуктових ІТ-компаній Genesis, SKELAR, Solidgate, Amo, Quarks, а також викладачі факультету інформатики НаУКМА й експерти від партнера школи — Amazon Web Services.

 

На курсі вивчатимуть:

  • чистий код, який легко підтримувати;
  • архітектурні патерни, принципи та підходи до проєктування;
  • роботу з хмарними сервісами;
  • інфраструктуру та безпеку;
  • специфіку роботи технічних команд у продуктових компаніях.

 

Навчання складається з лекцій, практичних завдань, live refactoring сесій, воркшопів у форматі Containers Immersion Day від Amazon Web Services. Кожен із учасників працюватиме над власним проєктом, отримає код-ревʼю та корисний нетворк з лекторами та іншими учасниками програми.

 

Як потрапити

Щоби взяти участь у програмі, необхідно пройти конкурсний відбір, який складається з тесту, практичного завдання та співбесіди. Заявки на участь приймаються до 17 травня 2023 року включно. Навчання розпочнеться 12 червня і триватиме близько двох місяців.

Подати заявку та ознайомитися з деталями програми, форматом навчання та відгуками випускників можна на офіційній сторінці програми.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна