Лавреати конкурсів студентських стипендій від іменних фондів на 2023/24 навчальний рік

Щороку студенти НаУКМА, окрім соціальних та академічних стипендій, мають змогу взяти участь у численних конкурсах іменних стипендій від благодійників, які, розуміючи важливість такої підтримки студентів, особливо в умовах повномасштабної війни, намагаються не лише полегшити їхнє життя, але й стимулювати до здобуття нових знань та практичних навичок.

 

Могилянська спільнота доєднується до слів вдячності цьогорічних переможців тим, хто впродовж довгих років невтомно стимулює та надає змогу відзначити високі досягнення в навчанні та науковій роботі.

 

Зірка ФЕН

У конкурсі на «Зірку ФЕН» 2023 року перемогу розділили студенти Систренський Володимир Володимирович, БП-3 Маркетинг та Гнилоскуренко Олексій Святославович, БП-4 Економіка.

 

Gniloskurenko

Gniloskurenko

Олексій Гнилоскуренко
: «Для мене це було визнанням того, що моя волонтерська та активна соціальна діяльність в Могилянці була не просто так. Так само, за допомогою грошової винагороди, отриманої разом з відзнакою, яку я майже в повному обсязі задонатив, нам вдалося закрити збір на дрони для 1 ОБМП, які боронять нашу державу.»

 

 

 

 

 

Systrenskii

Systrenskii
Володимир Систренський: «Ця відзнака має для мене надзвичайно велике значення, оскільки вона підтверджує, що мої зусилля та відданість вивченню економічних наук, а також вклад у розбудову НаУКМА, були визнані і високо оцінені.

Я глибоко переконаний, що майбутній економічний успіх України буде будуватися на основі знань, інновацій та прагнення до покращення. Спонсорство та підтримка таких ініціатив є надзвичайно важливими для студентів і дослідників, які працюють над розвитком економіки нашої країни та постійним самовдосконаленням. Ваша допомога дозволяє нам розширювати горизонти знань та реалізовувати свій потенціал.»

 

Аваль

 

У конкурсі від іменного фонду «Райффайзен Банк Аваль» перемогу розділили Гретчак Надія-Іванна Богданівна, БП-3 «Маркетинг» Новікова Анна Олександрівна, БП-4 «Економіка»:

 

Gretchak

Gretchak

Надія-Іванна Гретчак
: «Я сприймаю цю важливу нагороду як визнання моїх перших досягнень у науковій сфері та мотивацію працювати надалі для української дослідницької спільноти. Я вважаю, що благодійники здатні надихнути студентів на великі та малі досягнення в науці та підштовхнути їх до старанного здобування знань. Дякую за Ваш внесок у розвиток інтелектуального майбутнього України!»

 

 

 

 

Novikova

Novikova

Анна Новікова:
«Для мене перемога є важливим заохоченням особистих досягнень у навчанні, адже протягом трьох з половиною років я сумлінно працюю у якості студента на контрактній формі, бо прагну стати видатним економістом та учасником відбудови України. Також варто відзначити, що такі конкурси є інвестицією у майбутнє країни, адже мотивація до здобування високих успіхів у навчанні сприяє поширенню культу знань. Емпіричні дослідження показують, що держави з високим індексом людського розвитку мають значні темпи економічного зростання, бо студенти сьогодні — це кваліфіковані фахівці завтра, тому для забезпечення процвітання України у довгостроковому періоді необхідно вкладати кошти в освіту та заохочувати населення у цьому.»

 

Арцінгер

MozgojevaA

MozgojevaA

Аміна Мозгоєва,
переможниця конкурсу серед студентів ФПвН 4-го року навчання на отримання стипендії за активну наукову діяльність та участь у moot courts: «Для мене, як і для багатьох студентів-правників, подібні можливості слугують додатковою мотивацією розвиватись і вкладатись у свою академічну діяльність. Дякую, що продовжуєте з року в рік підтримувати студентів-правників Києво-Могилянської академії, особливо у такі непрості часи, оскільки для нас це має дуже важливе значення!»

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна