Підтверджено загибель випускника Могилянки Святослава Голди

Із невимовним сумом спільнота НаУКМА сповіщає про велику втрату:
17 березня 2023 року, на російсько-українській війні, внаслідок удару УР-77 по позиціях в околицях Кремінної загинув наш випускник Святослав Голда.
 
 
Повідомлення про загибель Святослава надійшло ще в березні, однак близькі не змогли впізнати воїна по фото і родина вирішила чекати результатів ДНК-експертизи. На жаль, експертиза підтвердила збіг.
 
 
Святослав у 2004 році закінчив магістерську програму «Комп’ютерні науки» Факультету інформатики НаУКМА. До лютого 2022 року працював в ІТ-компанії на посаді DevOps.
 
 
Із початком повномасштабного вторгнення долучився до добровольчого батальйону «ОУН», де був на посаді командира взводу. Брав участь в обороні Києва. Після короткої відпустки вступив до лав 95 ОДШБр. Служив у складі 1-го батальйону 1-ої роти у званні Старшого Солдата.
 
 
 
Про місце і дату поховання буде повідомлено пізніше.
 
 
Вічна пам’ять і шана герою-захиснику України...
 
 
Щирі співчуття рідним та близьким. Дітям — Ратмиру та Милані, їхній мамі Наталі (дів. Пунченко, випускниця НаУКМА (БП «Культурологія», 2004).
Батькам — п.Оксані та п.Ярославу, брату Ростиславу.
 
У Святослава залишилось двоє дітей Ратмір і Милана. Їхня мама потребує фінансової допомоги, особливо з огляду на складнощі з оформленням пенсії через канцелярську помилку.
 
 
Допомогти родині героя:
 
5375414125122928 (Монобанк) Голда Наталія Миколаївна
 
 
 
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна