Олексій Гарань удостоєний Медалі Британської імперії

HaranОлексій Гарань, професор політології НаУКМА удостоєний Медалі Британської імперії (BEM) за внесок у розвиток українсько-британського партнерства. Державну нагороду Великої Британії від імені Його Величності Короля Чарльза ІІІ пану професору вручив Посол Великої Британії в Україні Мартін Гарріс.

 

«Професор Києво-Могилянської академії Олексій Гарань є поборником демократичного устрою в Україні, який сприяє розвитку нового покоління демократичних лідерів, політиків і громадських активістів. Його робота та внесок інших лідерів громадської думки, особливо хотів би відзначити Ірину Бекешкіну, є дуже важливими для розвитку відносин між Сполученим Королівством та Україною. І саме на знак визнання цих цінних заслуг Його Величність Король нагородив Олексія Гараня почесною медаллю Британської імперії», — наголосив пан Посол.

 

 

Спільнота НаУКМА пишається досягненням пана Олексія та вдячна за його внесок у розбудову дипломатичних відносини Великої Британії та України!

 

MedalОлексій Гарань — один із найавторитетніших політологів України, доктор історичних наук, професор кафедри політології НаУКМА, науковий директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, дослідник історії України ХХ-ХХІ ст. У Могилянці працює з моменту її відродження з 1992 року. Був першим деканом-організатором Факультету суспільних наук, першим завідувачем кафедри політології. У 2002 році заснував Школу політичної аналітики НаУКМА, згодом зосередився на викладацькій і дослідницькій роботі.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна