Вітаємо переможців конкурсу дослідницьких робіт імені Ігоря Ткаченка

У НаУКМА відбувся конкурс студентських наукових робіт імені Ігоря Ткаченка, організований компанією Kantar Ukraine, Києво-Могилянською академією та Фондом імені Ігоря Ткаченка.
 
 
 
Переможцями цього року стали студенти Факультету соціальних наук та соціальних технологій Іван Дьяченко — І місце, та Юлія Ларькова — ІІ місце.
 
 
 
 
Дослідницька робота Івана Дьяченко, що принесла йому перемогу, була присвячена «Мотивації до відвідування англійських мовних клубів організації «Кебета» в місті Біла Церква».
 
 
 
 
Тему свого дослідження Іван вибрав, щоб використати свої знання напряму для конкретної справи, й водночас допомогти громадській організації, яка цього потребувала.
Він поділився, що спілкування з експертами конкурсної комісії дало йому можливість вживу відчути, як це захищати власне дослідження, а також отримати корисні поради щодо його покращення.
 
 
Тема дослідження Юлії Ларькової«Вплив економічного становища на соціально-психологічний аспект життя населення України».
 
 
«Я вважаю, що така тема дослідження може допомогти визначити основні проблеми та потреби громадян в економічній та соціально-психологічній сферах життя. А розуміння проблеми — вже крок до її вирішення. Також виявлення впливу цих двох сфер може бути корисним в розробці ефективних стратегій управління економічними процесами та соціальними програмами для підвищення рівня та якості життя населення», — зазначає Юлія.
 
 
Спільнота НаУКМА пишається досягненнями студентів та вітає Івана і Юлію із заслуженою перемогою, бажаємо подальших академічних та кар’єрних успіхів!
 
 
 
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна