У Могилянці напишуть сценарій майбутнього України та світу

20 травня 2013 р., 13.00, Староакадемічний корпус НаУКМА

 

Завершено відбір кращих конкурсних матеріалів проекту “Новий старт. Сценарії майбутнього” та визначено учасників Стратегічного саміту.

Традиційно до участі в Саміті долучаються інтелектуали, цього року відкриту лекцію прочитає всесвітньовідомий історик Сергій Плохій.


Студенти, аспіранти, наукові співробітники, підприємці, представники активної молоді з усіх куточків України зберуться разом у Києві задля того, щоб написати сценарії майбутнього України та світу.

 

Переможці конкурсного відбору будуть запрошені до участі в оргдіяльнісній грі, що стане базою пошуку, розвитку та винайдення концептуально нових, актуальних та дієвих рішень щодо подальшого розвитку України.

У процесі оргдіяльсної гри “Сценарії майбутнього” буде застосовано ряд методів та інструментів, які дадуть змогу глибоко зануритися у проблематику та знайти відповіді на найскладніші питання, перейти на якісно новий рівень мислення учасників.

Результатом проекту має стати документ-напрацювання Стратегії-2050 для України, на основі сценаріїв, які будуть написані учасниками проекту.

 

Завершальною частиною проекту "Новий старт" стане Стратегічний саміт, що пройде у вигляді презентації напрацьованих у рамках проекту рішень і короткої презентації кращих конкурсних робіт.

Під час заходу відбудеться нагородження переможців проекту.

Важливою подією під час Стратегічного саміту буде проведення публічної лекції на тему "New Ukraine in New Europe: A historian's perspective" ("Нова Україна у Новій Європі: погляд історика") спеціально запрошеного гостя, історика, професора Гарвардського університету, одного з провідних світових фахівців з історії Східної Європи Сергія Плохія.

 

Під час Стратегічного саміту відбудеться спілкування та обговорення проблем у різних галузях економіки, освіти, науки та соціальної сфери. Крім цього, учасники саміту матимуть можливість поспілкуватися з відомими науковцями, бізнесменами, громадськими діячами, журналістами та просто цікавими та розумними людьми.

 

Участь у Стратегічному саміті безкоштовна.

Щоб стати учасником події, потрібно пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки.

Кількість місць обмежена.

Телефон для довідок: (044) 529-13-75.

Контакти для ЗМІ – Віра Андріюк, тел. 097 883 22 26, акредитаційну форму прохання надсилати на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна