Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 87

Зустріч із фахівцями мережі соціальних служб м. Києва

Social20171012a

Social20171012a

12-го жовтня, Центр психосоціальної підтримки НаУКМА

 

Фахівці Київської мережі соціальних служб поділилися своїм досвідом перенаправлення клієнтів до СЕТА1 з Сергієм Богдановим - координатором дослідження від НаУКМА та Квінсі Муром - директором проекту від університету Дж.Хопкінса (JHU).

  

Пройшовши ряд навчань та тренінгів, які стосувалися процедури перенаправлення, та вже застосувавши ці вміння на практиці, фахівці поділилися своїми враженнями і обговорили всі хвилюючі моменти, які накопилися до цього часу.

 

«В рамках дослідження ефективності програми СЕТА в Україні, вже більше третини клієнтів, із запланованої кількості осіб, отримали кваліфіковану допомогу СЕТА-консультантів», - зауважили Квінсі та Сергій.

 

Було приємно чути позитивні відгуки клієнтів, які вже завершили свою участь у програмі, та попередньо були направлені до неї фахівцями соціальних служб. Фахівці кажуть, що є й такі клієнти, які рекомендували СЕТА своїм друзям чи колегам. Жінки ветеранів АТО теж дуже активно мотивують своїх чоловіків звертатися за послугами до СЕТА.

 

Однак, у людей є і ряд бар'єрів, які заважають звертатися за спеціалізованими полугами. Зокрема і на цих аспектах буде зосереджено подальшу роботу команди Центру.

 

Радіємо нашій співпраці з фахівцями соціальних служб та сподіваємося, що спільними зусиллями, ми зможемо допомогти більшій кількості людей, які потребують спеціалізованої допомоги, проте ще її не отримали.

 

Більше про програму СЕТА можна довідатись за посиланням.

 

Social20171012c    Social20171012b

1 Програма СЕТА - це програма психологічної підтримки людей, які зазнали наслідків військового конфлікту в Україні та переживають сильний стрес. Програму в Україні проводять Центр психічного здоров’я НаУКМА та університет Дж.Хопкінса (США)

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна