Зустріч СЕТА-команди та підведення підсумків 3-х річного науково-дослідницького проекту

CETA 2019 1

CETA 2019 1

26 травня 2019 року відбулася зустріч СЕТА-команди: консультантів та супервізорів із Києва, Харкова і Запоріжжя та членів науково-дослідницької команди із Університету Джонса Гопкінса і НаУКМА.

 

Ці зустрічі вже стали чудовою традицією, але ця була особливою, адже відбулося вручення сертифікатів із зазначеним практичним досвідом! 3 роки ретельної підготовки, щотижневих супервізій та плідної роботи – все це для того, щоб зробити якісну, науково-обґрунтовану психологічну допомогу доступною в Україні.

 

Було багато обговорень, як колективних так і в малих групах, стосовно досвіду СЕТА-консультантів, відгуків про процес навчання та супервізії. Консультанти надавали свої рекомендацій щодо того, хто може отримати найбільше користі від програми СЕТА та як залучати до участі в програмі нових ветеранів, дискутували щодо подальших планів та заходів, необхідних ресурсів та інших важливих тем.

 

СЕТА-команда готова працювати та ділитися своїм досвідом та знаннями в рамках методу СЕТА з іншими. Наразі ми плануємо подальші кроки, яким чином розшири географію нашої діяльності, навчити інших консультантів та інші заходи стосовно того, як це краще організувати в Україні. Завдяки Агентству США з Міжнародного розвитку (USAID) маємо фінансування ще на 27 місяців на продовження та розширення нашої роботи.

 

СЕТі в Україні бути! Більше деталей незабаром.

 

CETA 2019 3

CETA 2019 3

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна