30 антикорупційників завершили навчання в НаУКМА

 

15 травня на базі Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції (ACREC) відбулось урочисте вручення сертифікатів випускникам програми «Антикорупційні студії».

 

 

Цьогоріч Сертифікатна програма об’єднала людей із громадського та державного секторів, студентів та наукових працівників, людей із різним досвідом та очікуваннями. Протягом року слухачі вивчали корупцію як явище та засвоювали інструментарій для протидії та запобігання корупції. Отримані знання учасники програми вже успішно використовують під час здійснення адвокації, у викладанні та у громадській діяльності.

 

Привітала учасників із успішним завершенням навчання виконавча директорка ACREC Оксана Нестеренко та подякувала слухачам за мотивацію та небайдужість. Пані Оксана розказала про успіхи випускників цьогорічної програми у сфері антикорупції та запросила до подальшої співпраці. Також за підтримку в реалізації програми пані Нестеренко подякувала партнерам із «Open Society Foundations», лекторам й викладачам: «Команда ACREC щиро дякує лекторам, які долучилися до викладання на Сертифікатній програмі та допомогли слухачам здобути знання, що надихають їх та нас на нові звершення!».

 

Привітала випускників із долученням до спільноти могилянців й керівниця освітніх програм ACREC Маргарита Чабанна. Пані Чабанна наголосила, що однією з найбільших переваг програми є мережування. Також пані Маргарита розповіла про розвиток ACREC у сфері освітніх проектів, зокрема, про відкриття магістерської програми «Антикорупційні студії»  та специфіку навчання на ній.

 

Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Андрій Мелешевич у своїй промові зазначив, що Сертифікатна програма «Антикорупційні міждисциплінарні студії» перевищила всі очікування. Він зазначив, що її успішність дала поштовх для створення нової магістерської програми «Антикорупційні студії» в Києво-Могилянській академії.

Також Президент вручив учасникам сертифікати про успішне завершення програми «Антикорупційні студії».

 

Нагадаємо, що з вересня цього року в НаУКМА стартує навчання на унікальній магістерській програмі «Антикорупційні студії». У рамках навчання студенти опановуватимуть новітні теоретичні та практичні інструменти боротьби з корупцією. До викладання залучатимуться детективи НАБУ, слідчі судді, партнери провідних юридичних фірм, найкращі вітчизняні та закордонні теоретики і практики у сфері антикорупції, а також відомі політики та громадські діячі. Студенти отримають можливість проходження ознайомчої практики в органах державної влади, місцевого самоврядування, міжнародних та громадських організаціях, де здобуватимуть практичні навички роботи у сфері антикорупційної діяльності. Детальніше про програму, умови вступу, отримання стипендій та особливості «Антикорупційних студій» можна дізнатися на сайті. 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна