Команда факультету економічних наук НаУКМА — серед переможців чемпіонату NBU University Challenge

1 грудня могилянська спільнота відзначає День факультету економічних наук НаУКМА, а також вітає колег із визначним досягненням!

 

Днями відбувся фінал Студентського чемпіонату «Монетарна політика: виклик НБУ університетам» (NBU University Challenge), організованого Національним банком України.

 

За результатами змагання команда факультету економічних наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» отримала диплом ІІІ ступеня.

 

До складу команди-призерки увійшли студенти 4-го курсу бакалаврату та 2-го курсу магістратури: Михайло Воронін (капітан), Анастасія Ташлик, Юрій Коваленко, Олександра Овдієнко та Роман Смиченко. Наставниця — Наталія Слав’юк, доцент, кандидат економічних наук.

 

За умовами конкурсу команди готували презентації з власним оглядом макроекономічної ситуації та прогнозом, а також пропозиціями рішень щодо процентних ставок, офіційного курсу та валютних обмежень.

 

У фіналі чемпіонату журі оцінювало розуміння основних концепцій макроекономіки та монетарної політики, якість макроекономічного аналізу, повноту відповідей на запитання, командну роботу та навички презентацій.

 

Це п’яте велике змагання між університетами на тему монетарної політики, в якому брали участь 24 команди студентів із 22 українських університетів. Усі фіналісти запрошені на стажування до Національного банку.

 

Бажаємо факультету процвітання та ще більше яскравих здобутків!

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна