Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

31 травня - Всесвітній День без Тютюну!

Дата публікації: 28.05.2008, 15:34

31 травня - Всесвітній День без Тютюну! Тема Дня без Тютюну цього року - \"Вільна від тютюну молодь\". Приєднуйтесь!

Коаліція громадських організацій та ініціатив «За вільну від тютюнового диму Україну», «Кампанія за майбутнє без куріння»,
Форум молодих лідерів України та спільно з українським представництвом Всесвітньої організації з охорони здоров’я (ВООЗ) організовують низку акцій проти куріння, що відбудуться в цей день.

У п’ятницю, 30 травня, о 12:00 в Українському Домі відбудеться урочисте підписання МАНІФЕСТУ УКРАЇНЦІВ ПРОТИ КУРІННЯ. Маніфест представлять зірки українського телебачення, спорту, театру та кіно.
Серед учасників: Маша Єфросініна, Остап Ступка, Ольга Сумська, Яна Клочкова, Григорій Чапкіс, «ТНМК», та інші.

Головна мета акції – привернути увагу до епідемії куріння, що знищує здоров’я нашої нації. Ми хочемо, щоб самі громадяни чітко висловили свою позицію: наше суспільство має збагнути небезпеку куріння та почати з ним боротися.

Просимо Вас підтримати організацію акції волонтерською допомогою і виступити із закликом розпочати чесну й системну боротьбу проти тютюнопаління. Волонтери отримають футболку та сумку з логотипом акції. Акція триватиме 2 години; по закінченні акції для волонтерів буде влаштовано святкову вечерю.

За детальною інформацією звертайтесь до Мілани Сулейман за тел. (044) 230-97-60 або по e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
.

Сподіваємося, що Ваша підтримка допоможе привернути увагу суспільства до проблеми, яку зручно не помічати, але яка починає сягати страшних масштабів.

http://www.mlu.org.ua/cms/content/view/285/634/

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна