Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Міжнародний благодійний Фонд «Україна 3000» в НаУКМА

Дата публікації: 02.07.2008, 20:53

Завершився конкурс у рамках проекту «Підтримка наукових досліджень студентів НаУКМА»

Переможці конкурсу
в рамках проекту «Підтримка наукових досліджень студентів НаУКМА».
в межах
благодійної програми «Підтримка обдарованої та соціальної активної молоді»
Міжнародного благодійного Фонду «Україна 3000» 

Головна мета конкурсу: стимулювати вибір студентами тематики наукових досліджень, що мають суспільно орієнтований характер, у важливих для України  напрямках, надання можливості студентам та викладачам співпрацювати з тими програмами МБФ «Україна 3000», що відповідають проблематиці наукового конкурсного дослідження .
До участі у Конкурсі було запрошено всіх студентів НаУКМА незалежно від того, на якому курсі чи факультеті вони навчаються. Визначальним фактором для участі в конкурсі було те, щоб тематика наукового дослідження носила гуманітарний характер та була спрямована на дослідження і вирішення актуальних суспільних проблем.


Переможцями конкурсу ( премія у розмірі 2 500 грн.) стали :

1. Осіпчук Світлана Миколаївна— МП-2 «Історія» — за роботу «Сказание о обретении честныя и святыя Главы Святаго и Равноапостолнаго Великаго князя Владимера, просветившаго стым крещением всю землю Росийскую” як джерело до історії доби П.Могили»

2. Войтюк Анастасія Александрівна — МП-2 «Соціальна робота» — за роботу «Мистецька діяльність як метод соціально-психологічної адаптації людей з особливими потребами»

3. Широкова Ірина Валеріївна — ФГН-3 — «Репресивна медицина у СРСР як засіб боротьби з інакодумцями (1960-ті – 80-ті рр.)»

Заохочувальні премії (у розмірі  1000 грн.) отримали:

1. Затилюк Ярослав Володимирович— МП-2 «Історія» — за роботу «Пам’ять про Києво-Руське минуле у київській інтелектуальній традиції XVII століття: за текстом «Синопсису»

2. Барська Юлія Григоріївна — ФЕН-4 — за роботу «Моделі фінансування обов’язкового медичного страхування в Україні»

3. Мисюк Юлія Вікторівна—  МП -2 «Соціальна робота» — за роботу « Перспективи впровадження інклюзивного навчання в Україні»

4.  Бєдарєва Світлана Віталіївна — ФСНСТ-3 — за роботу «Перспективи впровадження методу арт-терапії в соціальну роботу в Україні»

5. Третякова Тетяна Аркадіївна — МП -2 «Соціологія» — за роботу « Особливості взаємозв’язку з суспільством та ЗМІ мультинаціональних компаній»

6. Сергєєва Олександра Олегівна — ФСНСТ-3 — за роботу «Можливості казкотерапії у роботі з підлітками із агресивною поведінкою»

     
Щиро вітаємо переможців !

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна