Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Простір твоєї кар’єри»

Дата публікації: 14.11.2008, 13:16

Триває спільний проект НаУКМА та Джей Ті Інтернешнл Компані Україна

Спільний проект  НаУКМА та Джей Ті Інтернешнл Компані Україна «Простір твоєї кар’єри» стартував у липні 2008 року. Стратегія проекту полягає в адекватній кадровій відповіді університету на виклики глобалізованої інформаційної доби і сучасні вимоги роботодавців до персоналу. В результаті реалізації проекту вихованці НаУКМА набудуть додаткових стимулів для посилення власної конкурентоспроможності на новітньому ринку інтелектуальної праці. Координатором проекту від НаУКМА є Центр кар’єри та працевлаштування студентів та випускників.

У рамках проекту вже відбувся конкурс студентських робіт «Сучасний роботодавець очима майбутніх професіоналів». На конкурс було подано 16 цікавих та оригінальних робіт, в яких студенти розкрили свій погляд на правові, соціальні, інноваційні аспекти діяльності, ролі, впливу сучасного роботодавця. Переможцями конкурсу стали Балацька Анна, ФПвН-4, тема роботи «Особливості трудової правосуб'єктності роботодавця», Горобець Ольга та Формагей Олена, ФЕН-4, тема роботи «Ідеальний роботодавець очима сучасної молоді», Марчук Анна, ФЕН-4, тема роботи «Вплив сучасного роботодавця на становлення і розвиток професіоналізму». Вручення дипломів переможцям відбудеться 14 листопада о 17.30 в Культурно–мистецькому центрі у рамках святкування Дня факультету економічних наук.

Також відбувся кейс «День в компанії», в якому студенти протягом тижня виступали в ролі співробітників компанії та знайомились з роботою Джей Ті Інтернешнл Компані Україна. Учасниками Кейсу стали студенти Горобець Ольга ФЕН-4Котляр Світлана  ФЕН-3, Митрофанова Катерина ФПрН-3, Нестеренко Олег МП-1, Фінанси, Нєнова Єлизавета ФЕН-3, Пономар Богдан ФСНСТ-2, Таланова Тетяна  ФГН-4, Формагей Олена ФЕН-4, Шведюк Валерія  ФЕН-3. Це перший досвід проведення подібного Кейсу в Україні. Наступний Кейс відбудеться в березні. Про результати та відгуки учасників читайте в наступному номері «Академічної Панорами».

У рамках навчально-практичної програми «Досвід  від професіоналів: адаптація до професійної діяльності» проекту «Простір твоєї кар’єри» в жовтні відбувся семінар Віталія Кірічека, тренера компанії «Бізнес Майстер» «Сучасний діловий етикет». А 19 листопада о 16.30 в аудиторії 4-101 тренінговий семінар «Управління проектами». Тренер – керуючий партнер інвестиційної консалтингової компанії AB-Capital, директор Школи бізнес-тренерської майстерності Руслан Лемещук. Більше інформації – на семінарі.

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна