Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Тиждень гостьових ефірів»

Дата публікації: 14.11.2008, 15:14

Гурти «Крихітка Цахес» та «С.К.А.Й.» завітають в гості на радіо «К:)ВІТ»

Українські гурти «Крихітка Цахес», «С.К.А.Й.» та електронна формація «Надто Сонна» стануть спеціальними учасниками третього "Тижня гостьових ефірів" (http://www.radiokvit.com.ua/?p=1156) на студентському радіо "К:)ВІТ".

Кожен з них, так само як і інші студенти Могилянки, що братимуть участь в проекті, підготує свій плейліст для ефіру, розкаже про улюблену музику, відповість на запитання могилянців та ведучих радіо "К:)ВІТ". Авторам найкращих запитань передбачені подарунки від кожного з гуртів :)

Розклад:

18.11. Вівторок. 13:00. ІІ плац - С.К.А.Й. - Деталі та запитання тут: http://www.radiokvit.com.ua/?p=1230

19.11. Середа. 13:00. І плац. - Крихітка Цахес - Деталі та запитання тут: http://www.radiokvit.com.ua/?p=1246

20.11. Четвер. 13:00. І плац. - «Надто Сонна» - Деталі та запитання тут: http://www.radiokvit.com.ua/?p=1250

Тижні гостьових ефірів - це нова традиція на студентському радіо Академії, започаткована навесні цього року. Вони відбуваються щотриместру та мають на меті надати можливість усім охочим студентам провести власний ефір на радіо Могилянки.

Осінній Тиждень гостьових ефірів вже перевершив усі попередні за кількістю охочих взяти у ньому участь, яка перевищила, власне, тижневу кількість ефірів. Проте команда радіо "К:)ВІТ" обіцяє, що всі, хто надіслав заявки на участь, зможуть провести свої програми і в разі потреби там готові подовжити акцію ще на тиждень.

Детальний розклад усіх гостьових ефірів з'явиться на офіційному сайті радіо "К:)ВІТ" - http://www.radiokvit.com.ua/ - цієї суботи, після завершення прийому заявок на участь.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна