Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Відкриття Школи Голдратта в Україні

Дата публікації: 02.12.2008, 13:53

При Києво-Могилянській Бізнес–Школі відкривається перша в Європі регіональна Школа Голдратта. 4 грудня відбудеться презентація Школи

Києво-Могилянська Бізнес-Школа вкотре доводить свою інноваційність та лідерство – саме при kmbs відкривається перша в Європі регіональна Школа Голдратта, інтелектуальний осередок та навчальний центр ТОС [Теорії Обмежень].
На сьогодні у світі існує три Школи Голдратта: в США, Японії та Ізраїлі. Відкриття Школи Голдратта Україна – це результат довгої та тісної співпраці Goldratt Institute та kmbs. Очолить її Сергій Гвоздьов, викладач операційного менеджменту та лідер напрямку застосування ТОС, kmbs.


Презентація Школи Голдратта Україна відбудеться в стінах kmbs 4 грудня 2008 року о 18:30. Найбільше вона зацікавить власників бізнесу та керівників компаній, які впроваджують або планують використовувати технологію ТОС, представників тренінгових і консалтингових компаній, а також тих, хто планує детально опанувати ТОС-підхід і використовувати його на практиці. В рамках презентації відбудеться знайомство з планами та амбіціями Школи, її програмами та пройде зустріч із сертифікованими тренерами Goldratt Schools.
У відкритті візьмуть участь Одед Кохен — директор Goldratt Schools, Олена Федурко — тренер і консультант Goldratt Schools, Сергій Гвоздьов — лідер напрямку застосування ТОС, kmbs
Для реєстрації надсилайте запити на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Для детальнішої інформації можна ознайомитись із інтерв’ю, проведеними порталом www.innovations.com.ua із Одедом Кохеном та Елі Шрагенхаймом.

Школа Голдратта Україна [Goldratt Schools Ukraine] є частиною Goldratt Group, яка відповідає за навчання ТОС-консультантів, тренерів та фахівців. Основною метою Школи Голдратта Україна є донесення кращих і найновіших ТОС-практик до провідних менеджерів і навчання ефективному управлінню операціями на глобальному рівні. Також Школа відіграє ключову роль у розробці й впровадженні знань і практичних ноу-хау застосування рішень ТОС.

Теорія Обмежень розглядає бізнес-процеси з точки зору управління потоками. Згідно з Теорією, кожна організація має хоча б одне обмеження, яке перешкоджає системі у досягненні цілі. Щоб ефективно керувати роботою системи, ці обмеження мають бути ідентифіковані та використані по максимуму, що дозволить розвиватись без здійснення значних інвестицій.
  


 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна