Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Переосмислення парадигм соціальної пам’яті

Дата публікації: 04.12.2008, 13:28

Доповідь Жоржа Мінка, учасника Міжнародної конференції «Геополітика, примирення, пам’ять», що наразі проходить у НаУКМА, опубліковано у "Дні"

4-6 грудня в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» проходить Міжнародна конференція «Геополітика, примирення, пам’ять» за участю провідних європейських та вітчизняних науковців. Ініціатори проведення конференції — Посольство республіки Польща в Україні, Посольство Франції в Україні, Французький культурний центр в Києві, Інститут наукових досліджень політики Національного центру наукових досліджень (Париж).

Організатори та учасники ставлять перед собою непросту мету — визначити, чи можливе вироблення спільного бачення історії усіх європейських націй і наскільки заважатиме цьому конфліктне минуле, що його пройшли всі, без виключення, держави Старого Світу.

На шпальтах газети «День» (№221, четвер, 4 грудня 2008), що є інформаційним партнером конференції, читачам запропоновано ознайомитися з текстом доповіді Жоржа МІНКА, директора Французького національного центру наукових досліджень «Між примиренням та реактивацією конфліктів минулого в Європі: переосмислення парадигм соціальної пам’яті».

Повний текст доповіді Ви зможете прочитати на сайті газети «День»: http://www.day.kiev.ua/258034/

 

 

Прес-центр НаУКМА

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна