Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

З Новим Роком та Рідзвом Христовим!

Дата публікації: 29.12.2008, 11:22

Президент НаУКМА Сергій Миронович Квіт щиро вітає могилянську громаду зі святами!

Дорогі могилянці!

Ще один рік добігає кінця. Останнім часом здається, що він складається не з 365 діб, а це ніби один великий день, який ми проживаємо всі разом.

2008 рік став для Могилянки роком долання перешкод та рішучих кроків уперед. Ми  реалізували багато творчих проектів і, не зважаючи на глобальну кризу, маємо ще більше нових ідей на майбутнє.

2009 рік буде роком нових викликів і можливостей як для України, так і для Києво-Могилянської Академії. Адже за умови економічних обмежень, виникає потреба сконцентрувати всю нашу енергію на найважливішому. Ми будемо наполегливо і послідовно просуватися в досягненні головної мети – міжнародного визнання, входження до кола кращих університетів світу. 

Мудрість і знання старшого покоління Могилянки, енергія і творчий пошук молоді — ось що допоможе нам залишатися найкращими. А бути першим завжди непросто.

Наш університет — це велика родина: викладачі і співробітники, студенти і випускники,  партнери і працедавці. Давайте будемо й надалі зберігати відчуття дружнього взаєморозуміння і підтримки. Через усі буревії пронесімо почуття поваги одне до одного. Разом ми досягнемо великих успіхів!

Хай мудрість і злагода панують у нашому домі!
Здоров’я, віри і наснаги!  

Сергій Квіт, Президент НаУКМА

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна