Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Могилянська кампанія збору коштів на порятунок життя Андрійка Жарка триває!

Дата публікації: 03.04.2009, 12:33

В результаті проведення 31 березня в НаУКМА благодійного концерту гуртів «Друга ріка» та «С.К.А.Й.» вдалося зібрати 100 000 грн. на лікування Андрійка

31 березня в приміщенні Культурно-Мистецького центру НаУКМА (вул. Іллінська, 9) відбулася вже друга велика благодійна акція для збору коштів на лікування 6-річного Андрійка Жарка - сина викладача факультету економічних наук НаУКМА, хворого на рак крові. Це був перший спільний акустичний концерт за участі гуртів «Друга ріка» та «С.К.А.Й.». 

В результаті проведення концерту вдалося зібрати 100 000 грн.

Наша Могилянська сім’я щиро дякує усім, хто підтримав організацію благодійних заходів, які вже відбулися та відвідав їх: концерт кращих джазових виконавців України - 13 березня, і концерт гуртів «Друга ріка» та «С.К.А.Й.» - 31 березня.

Організатори та учасники-виконавці також переконані, що додаткова інформаційна кампанія про благодійні акції зможе доносити цю інформацію до багатьох небайдужих людей, які також долучатимуться  у будь-який спосіб до  благородної справи  врятування дитини.

Наразі, вже зібрано понад 85 000 євро. В результаті перемовин з клінікою, визначено останню необхідну суму для того, щоб Андрійкові зробили операцію  - 218 тис. євро.

Більше інформації про Андрійка та реквізити банківських рахунків.

Допомогти можна також і шляхом електронного перерахування з призначенням «на лікування сина Жарка Романа»  

АНОНС: Наступна благодійна акція, яку проведуть у партнерстві НаУКМА та «Група компаній «Фокстрот» - перегляд фільму «Маленьке життя» відомого українського сценариста та режисера-дебютанта Олександра Жовни:
12 квітня, 16:30, Культурно-Мистецький Центр НаУКМА (вул. Іллінська, 9). Вартість вхідного квитка – 15 грн.

Долучайтесь!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна