Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Міжнародні проекти в НаУКМА

Дата публікації: 06.04.2009, 12:50

У рамках спільного проекту Естонської академії молодих вчених та НаУКМА, молоді вчені з Естонії проводять для колег з України освітній курс з розвитку управлінських навичок у сфері інновацій

3-8 квітня в рамках міжнародного партнерського проекту «Дослідження та розвиток дослідницьких навичок та організаційних вмінь аспірантів НаУКМА» Естонської академії молодих вчених та Національного університету «Києво-Могилянська академія» проходить інтенсивний освітній курс у сфері інновацій для аспірантів та молодих вчених. Цей унікальний тренінг є важливим внеском естонських колег у розвиток першої в Україні Докторської Школи НаУКМА, а також європеїзацію вищої освіти та науки в Україні. 35 успішних аспірантів запрошені пройти цей курс і отримати знання у галузі розвитку і застосування інновацій. Учасники представляють різні галузі наук, що значно збагачує тренінг та дозволяє подивитись на загальні тенденції під новим кутом зору.

Протягом 5 днів експерти з Естонії поділяться європейським досвідом і знаннями у таких ключових галузях як співробітництво університетів з  наукоємним виробництвом, раціональне планування ресурсів і часу, робота у команді і лідерство, врегулювання конфліктів, міжкультурне спілкування і встановлення корисних контактів, постановка цілей і стратегічне мислення, розвиток кар’єри.

Проект фінансується Міністерством зовнішніх справ Естонської Республіки в рамках розвитку Програми співробітництва. Додаткову інформацію  по проекту можна отримати на сайті  www.enta.ee/hands-on_skills.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна