Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Вітаємо!

Дата публікації: 08.04.2009, 12:53

Почесного президента НаУКМА В.С. Брюховецького нагороджено Державним орденом Італійської Республіки «Зірка італійської солідарності»

Почесного президента НаУКМА В’ячеслава Степановича Брюховецького було нагороджено Державним орденом Італійської Республіки «Зірка італійської солідарності» з присвоєнням почесного звання «Кавалер» з правом користування регаліями Ордена -  Указ президента Італійської Республіки від 2 вересня 2008 року. Вручив нагороду В’ячеславу Степановичу Надзвичайний і повноважний посол Італійської Республіки в Україні П’єтро Джованні Доннічі 6 квітня на засіданні 18-ї сесії Академічної конференції.

Державним орденом Італійської республіки «Зірка італійської солідарності»  Президент Італійської республіки нагороджує, за пропозицією Міністра закордонних справ, громадян Італії та іноземних держав за особистий значний внесок у ствердження престижу Італії в світі та у розвиток співробітництва Італії з іноземними державами в політичній, економічній, культурній, освітній і науковій галузях.
 
У різні роки цим орденом нагороджувалися такі видатні громадсько-політичні та культурні діячі як Джон Кеннеді, Ігор Стравінський, Франк Сінатра, Юрій Любімов та ін.  За інформацією Секретаріату Президента Італійської Республіки орденом «Зірка італійської солідарності» було нагороджено 10 громадян України.

Могилянська громада  щиро вітає В’ячеслава Степановича із цією високою відзнакою Італійської Республіки!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна