Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Посмішка долає кризу!»

Дата публікації: 15.04.2009, 16:30

Акція глобального позитиву 22 квітня в громадських місцях Києва

22 квітня у рамках соціального проекту «Посміхнись, Україно!» відбудеться акція глобального позитиву «Посмішка долає кризу». Ми інколи забуваємо, що таке посмішка, взаємодопомога, толерантність, а найголовніше, що разом – ми величезна сила.

Дата та місце проведення:
22 квітня о 13:00 на Майдані Незалежності біля пам’ятника Соборності України (навпроти головного входу в Глобус) учасники акції створять величезну посмішку із надувних кульок, а пізніше кожен зможе подарувати частинку цієї посмішки незнайомим перехожим, для покращення їхнього настрою.

Як долучитись до акції:
Вранці намалюйте маркером посмішку на руці та весь день, при кожній нагоді, діліться нею (з колегами на роботі, в метро, офісі чи ресторані або просто з незнайомими перехожими на вулиці).

Мета проекту та акції зокрема:
пропагувати культуру посмішки та толерантності в українському суспільстві.

Посміхаймося – бо ми того варті!!!

Соціальний проект «Посміхнись, Україно!» започаткували студенти факультету економічних наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» Олексій Малицький, Оля Сніцар, Володимир Сисак та Роман Падляк. Поштовхом до цього  стала незгода з настроями, які панують в українському суспільстві.

Більше інформації – comon.com.ua
Керівник проекту – студент ФЕН-4 НаУКМА Олексій Малицький, тел.: 8(063)163-35-66.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна