Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Другі щорічні судові дебати з цивільного права України

Дата публікації: 14.05.2009, 11:32

16 травня в НаУКМА пройдуть Другі щорічні судові дебати з цивільного права України, організовані Студентським науковим товариство правників «Scholaris»

Проведення навчальних судових засідань є одним з найважливіших елементів навчального процесу в найкращих університетах Європи та світу. В рамках таких дебатів відбувається обмін досвідом студентів вищих навчальних закладів юридичних спеціальностей. Студенти отримують практичні навички у проголошенні судових промов та веденні судового засідання в умовах, максимально наближених до реальних. Суддівство на заході доручається практикуючим юристам – представникам найвідоміших юридичних компаній країни, які, у свою чергу, мають змогу оцінити рівень підготовки студентів, надати пропозиції щодо подальшого працевлаштування. Крім того, дебати відбуваються у формі змагання, що дає змогу визначити кращу команду серед вітчизняних юридичних університетів і має сприяти підвищенню престижності навчального закладу, який переможе.

Для Національного університету «Києво-Могилянська академія» це будуть вже другі дебати, які проводяться на всеукраїнському рівні. Цього року шість потужних команд зі Львова, Харкова, Тернополя, Хмельницького та Києва змагатимуться за звання «найкраща команда». Після відбіркових ігор у двох групах буде фінальний раунд, який таку команду і визначить. По закінченні змагань на учасників заходу чекає цікава екскурсія Академією, урочисте нагородження переможців та виступ музичного гурту.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна