Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Судові-дебати студентів-правників

Дата публікації: 15.05.2009, 17:42

На початку травня відбулися Центрально- та Східноевропейські судові дебати серед студентів-правників з Європейського права, організовані НаУКМА спільно з Кембріджським університетом

З 1 по 4 травня Києво-Могилянська академія разом із Кембріджським університетом проводили Центрально- та Східноевропейські судові дебати серед студентів-правників з Європейського права.

Національний університет «Києво-Могилянська академія» став університетом, який приймав ці престижні змагання в Україні. Традиція таких змагань, які проводяться під егідою Європейського Суду Справедливості, започаткована ще в 1995 році, але в Україні вони відбувалися вперше.

Цього року взяли участь 17 команд з 8 країн Центральної та Східної Європи – Польщі, Чехії, Литви, Грузії, Румунії, Болгарії, Хорватії та України. У півфінал пройшло 8 команд, серед них і студенти Могилянки (Катерина Гупало, Анастасія Уласович, Катерина Крахмальова, Ірина Котлярська). Цьогорічним переможцем став Варшавський університет. Команда Факультету правничих наук Києво-Могилянської академії зарекомендувала себе як одна з найсильніших – адже крім відбору у півфінал, Катерину Крахмальову  визнано одним з найкращих промовців.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна