Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Новий електронний ресурс

Дата публікації: 18.05.2009, 13:48

У рамках проекту «Електронна бібліотека України (ELibUkr): створення центрів знань в університетах України» для могилянців з 1 травня відкрито доступ до бази наукових журналів компанії Eastview

З 1 травня 2009 р. по 30 квітня 2010 р. передплачено за проектом «Електронна бібліотека України (ELibUkr): створення центрів знань в університетах України» доступ до бази наукових журналів компанії Eastview:

Наука онлайн - 36 найавторитетніших російських видань із суспільно-політичних та гуманітарних наук (архів з 2000 року), в т.ч.: "Вопросы древней истории", "Вопросы философии", "Вопросы языкознания", "Мировая экономика и международные отношения", "Новая и новейшая история", "Психологический журнал" та інші.

Доступ надається лише в мережі університету.

Відгуки та побажання надсилати на адреси:

Тетяна Ярошенко, віце-президент з інформаційного забезпечення, директор наукової бібліотеки – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Оксана Бруй, заступник директора наукової бібліотеки – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна