Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Інсценізовані судові дебати ім. Ф. Джесапа

Дата публікації: 28.05.2009, 09:46

Правники НаУКМА вибороли право брати участі в міжнародному етапі змагань у Вашингтоні та отримали винагороду за найкращу письмову частину конкурсу в Україні – «Best Memorial»

Команда факультету правничих наук НаУКМА з Інсценізованих судових дебатів ім. Ф. Джесапа третій рік поспіль бере участь у конкурсі. І втретє виборює право для участі в міжнародному етапі змагань та винагороду за найкращу письмову частину конкурсу в Україні «Best Memorial» цього року.

До складу команди входять Надія Добрянська, Юля Зубрицька, Богдан Мальнєв, Роман Рябенко та Олена Шинкаренко і тренер Баррі Кфіа.

Інсценізовані судові змагання ім. Філіпа Джесапа – це судові змагання з міжнародного публічного права. Водночас це найстаріший (цього року відзначали його 50-ту річницю) і найбільший (майже 700 студентів із 115 команд, які приїхали цього року із 85 країн світу, брали участь у конкурсі) правничий конкурс у світі.

Правники НаУКМА змагалися з 12 іншими українськими командами за право представляти Україну на міжнародному етапі. На міжнародному етапі конкурсу ім. Ф. Джесапа у Вашингтоні були представлені команди із 85 країн світу.

Могилянська команда подолала трьох із чотирьох супротивників, з якими мала честь мірятися силами – Ірландії, Чилі та Туреччини. І в загальному заліку посіла 31 місце, пропустивши вперед лише такі команди континентальної Європи як Грецію, Ізраїль та Словенію.

Команда висловлює щиру подяку за підтримку та допомогу:
пану Сергію Квіту,
пану Андрію Мелешевичу,
пані Наталі Шумковій,
пані Марті Фаріон,
пану Моргану Вільямсу,
пану Андрію Бігуну,
пані Ірині Телюк,
пані Ладі Пастушак,
пану Джеймсу Хітчу,
пану Адаму Мицику,
пані Поліні Тулубовій,
пану Новаку,
пані Марії Ісаєвій,
пану Віталію Юрківу.

А також нашим дорадникам:
Андрію Кірмачу, Володимиру Сологубу, Ользі Асадчій, Ользі Дем’янець, Ользі Бурлюк, Анні Власюк,
Світлані Лєоновій, Юрію Мухіну, пані Мирославі Антонович
та пані Анні Балацькій.

І найтерплячішому тренеру – пану Баррі Кфіа!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна