Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Мобітести. Освітня інновація від НаУКМА

Дата публікації: 28.05.2009, 15:15

Відтепер Могилянка в партнерстві з видавництвом «Генеза» надає можливість закачати в мобільний телефон тренувальні тести з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання - 2009

У рамках співпраці з Національним університетом «Києво-Могилянська Академія» видавництво «Генеза» надало тренувальні тестові завдання з усіх предметів, з яких проводиться зовнішнє незалежне оцінювання. Дані завдання увійшли до рекомендованих Міністерством освіти і науки України посібників для підготовки до ЗНО, що видані «Генезою».

Відтепер абітурієнти мають можливість готуватися до ЗНО за тренувальними тестами-2009 з української мови та літератури, математики, фізики, хімії, біології, географії, історії України та іноземних (англійської, французької й німецької) мов. Це також можливість для учнів 9, 10 класів потренуватися та заздалегідь якісно підготуватися до вступу протягом року.

Мобітести НаУКМА — чергова освітня інновація від НаУКМА та принципова альтернатива численних «розваг» для мобільних телефонів, які марнують час і нерідко заважають навчанню. Мобітести — це програма навчально-тренувального тестування для мобільних телефонів, смартфонів та кишенькових комп’ютерів.

Дізнатися більше та завантажити Мобітести можна тут 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна