Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Відбувся IІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

Дата публікації: 29.05.2009, 13:57

За результатами олімпіади студенти факультету природничих наук НаУКМА посіли призові місця. Кафедру хімії нагороджено грамотою за високий рівень підготовки студентів до участі в олімпіаді

20 травня 2009 року студенти факультету природничих наук Єлизавета Чорна та Олександр Загородько взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії, яка проходила на території Національного авіаційного університету. До складу комісії-журі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії 2009 р. було рекомендовано викладача кафедри хімії доцента, канд. хім. наук Жалніну Г.Г.

Студентку 1-го року навчання Чорну Єлизавету Олегівну нагороджено Дипломом третього ступеня як переможця Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії 2009 року за напрямком «Загальна хімія». Студента 4-го року навчання Загородька Олександра Володимировича нагороджено Грамотою за високі результати у розв’язанні завдань і відмінний рівень підготовки, виявлений на Всеукраїнській студентській олімпіаді з хімії 2009 року (4-е місце).

Кафедру хімії ФПрН нагороджено Грамотою за високий рівень підготовки студентів до участі у Всеукраїнській студентській олімпіаді з хімії 2009 року.

Вітаємо студентів та викладачів кафедри хімії! Бажаємо нових професійних перемог та творчих звершень! 
   

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна