Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

30 липня – експериментальне тестування НаУКМА

Дата публікації: 28.07.2009, 12:48

Могилянка пропонує своїм абітурієнтам перевірити свої здібності та особисті якості

30 липня в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» відбудеться добровільне комплексне тестування для абітурієнтів — експериментальне тестування НаУКМА.

Цьогорічне тестування НаУКМА  має на меті допомогти абітурієнту не лише перевірити суму знань, а й уміння оперувати ними, а також розвиненість таких якостей особистості, як лідерство, комунікабельність, організованість, креативність, сприйнятливість до нових ідей, вміння працювати в команді.

До НаУКМА подали документи на вступ 2083 абітурієнти, з яких 1859 виявили бажання пройти експериментальне тестування НаУКМА і тим самим ознайомитись із сильними та слабшими складовими своїх здібностей.

Результати тесту не впливатимуть на зарахування до університету, проте будуть важливим фактором для абітурієнтів, які з однаковою кількістю балів ЗНО претендують на одне місце, а також для тих, хто вступатиме на контрактну форму навчання. Студентам, які пройшли це випробування, надається право підписати з НаУКМА корпоративну угоду, за якою по успішному закінченню студій вони дістають не тільки державний диплом, але й «Диплом НаУКМА».

Окрім цього учасники тестування, які стають студентами, дістають додаткові можливості користуватися послугами Центру кар'єри та працевлаштування НаУКМА та Відділу міжнародного співробітництва НаУКМА, проходити стажування у підрозділах Академії, можливість одержувати різноманітні ґранти та премії МБФ відродження КМА, можливість переходу з факультету на факультет, зі спеціальності на спеціальність, одержувати другу спеціалізацію (minor), а також вивчати сертифікаційні програми, пропоновані в НаУКМА та вступати по закінченню маґістеріуму до єдиної в Україні Докторської школи НаУКМА.

Детальна інформація про вступну кампанію–2009 в НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна