Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Найщиріші привітання!

Дата публікації: 03.11.2009, 15:43

Вітаємо Олену Маслюківську, старшого викладача кафедри екології НаУКМА, із нагородженням премією ім. М.І. Туган-Барановського!

23 жовтня 2009 року в Національному університеті державної податкової служби України Олені Маслюківській було вручено першу премію ІІІ Всеукраїнського конкурсу наукових робіт молодих вчених ім. М.І. Туган-Барановського у номінації «Наукові статті опубліковані у фахових виданнях» за конкурсним напрямом: «Податкові аспекти економічного розвитку України» за наукову статтю: «Оцінювання фіскального потенціалу податку на двоокис вуглецю при змінній базі та ставці оподаткування» (Фінанси України. - 2008. - № 6. - С. 63-69).

Ця нагорода є свідченням того, що питання вуглецевого податку, який вже близько двадцяти років використовується у Європі як для запобігання змінам клімату, так і для підвищення енергоефективності національних економік країн-членів ЄС, нарешті починає отримувати гідну увагу і серед українських науковців.

Олена Маслюківська – випускниця НаУКМА (бакалаврська програма Екологія, Маґістерська програма з екологічної науки та політики), Інституту міжнародних відносин Національного університету ім. Шевченка (бакалаврська програма з міжнародних економічних відносин), Школи лісового господарства та екологічних студій Єйльського університету (Yale School of Forestry and Environmental Studies, маґістерська програма з екологічного менеджменту), наразі – аспірант з економіки природокористування (Рада по вивченню продуктивних сил України Національної академії наук України), старший викладач кафедри екології Національного університету "Києво-Могилянська академія".

Вітаємо із нагородою і бажаємо подальших творчих успіхів і натхнення!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна