Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

VI Благодійний вечір випускників НаУКМА

Дата публікації: 24.03.2010, 12:48

відбувся в рамках кампанії збору коштів у Фонд випускників на проект «Річна передплата на електронні ресурси»

20 березня відбувся VI Благодійний вечір випускників НаУКМА. Він зібрав 75 учасників, переважно правників, екологів, політологів та економістів різних років навчання.

Цьогорічний вечір пройшов у рамках кампанії по збору коштів у Фонд випускників на проект «Річна передплата на електронні ресурси». Саме цей проект випускники обрали минулого року. Наразі зібрано 23 450 гривень.

VI Благодійний вечір випускників відбувався у нещодавно відреставрованій Святодухівській церкві (18 ст.), збудованої коштом випускника Могилянки гетьмана Івана Мазепи. Директор музею Тетяна Люта, розповіла про історію церкви, роль Мазепи у розбудові Києво-Могилянської академії, познайомила з експозицією виставки «Іван Мазепа та Києво-Могилянська академія».

Президент НаУКМА Сергій Квіт розповів про найважливіші події, що визначали життя Могилянки за минулий рік, відповів на запитання випускників, надіслані заздалегідь.

Директор Наукової бібліотеки НаУКМА Тетяна Ярошенко ознайомила випускників з електронними ресурсами, запропонованими для передплати, та новими можливостями, які вони надають користувачам. До речі, всі учасники Благодійного вечора отримали читацькі квитки, які дозволяють користуватися усіма ресурсами бібліотеки, в тому числі електронними (частина з них доступна у віддаленому доступі).

Збір коштів на проект «Річна передплата на електронні ресурси» триватиме до 20 квітня.

Переглянути фото вечора

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна