Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Міжнародна наукова конференція «Парламентські читання»

Дата публікації: 07.06.2010, 18:09

У вересні Могилянка спільно з ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив» проводять міжнародну наукову конференцію, присвячену науковим дослідженням з парламентаризму. Триває реєстрація

ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив», Студентське наукове товариство правників «Scholaris», Факультет правничих наук та Факультет соціальних наук та соціальних технологій НаУКМА започатковують щорічну міжнародну наукову конференцію «Парламентські читання» (25-26 вересня 2010), присвячену проблематиці парламентаризму.

Ініціатива проведення конференції покликана сформувати якісно вищий рівень експертного та академічного дискурсу в Україні та залучити молодих науковців та представників академічних кіл до проведення наукових досліджень з парламентаризму у таких сегментах, як представницька та законодавча функції, контрольні повноваження, внутрішня структура та організація, участь громадськості тощо.

Конференція створить можливість для обміну думками між науковцями з усієї України, які займаються парламентськими студіями, включатиме виступи їх європейських колег, а також передбачає залучення низки експертів з політичного та громадського середовищ для участі у дискусіях.

Реєстрація учасників триває до 16 липня.
Інформація для охочих взяти участь  > > >

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна