Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Загальні збори Глобального договору в Україні

Дата публікації: 15.06.2010, 11:14

Декан kmbs Олександр Саврук взяв участь у Загальних зборах Глобального договору в Україні в якості почесного спікера

Олександр Саврук, декан Києво-Могилянської бізнес школи взяв участь в якості почесного спікера на Загальних зборах Глобального договору в Україні.

Тема виступу пана Олександра – «Відповідальне лідерство в українському бізнесі». Тема лідерства є досить часто згадуваною останнім часом. Багато хто вважає, що причиною останньої фінансово-економічної світової кризи є саме провал лідерства. Отже, світ наразі перебуває в пошуках відповідальних лідерів.

«Якщо виходити з того, що весь світ складається з систем, то люди за своїми внутрішніми  якостями поділяються на два типи: люди, які створюють  системи, і люди, які  вписуються в систему. За оцінками, люди першого типу складають не більше 7% від населення Земної кулі. В Україні їх ще менше з деяких історичних причин. Це люди, для яких свідомість визначає буття, а не навпаки…», - зазначив у своєму виступі Олександр Саврук.

У 1999 році ініціативу, яка отримала назву Глобального договору, було започатковано Генеральним секретарем ООН Кофі Аннаном. Метою Договору стало поширення принципів, пов’язаних із захистом прав людини, стандартами праці, боротьбою з корупцією та захистом навколишнього середовища на стратегію та діяльність ділових кіл у всьому світі.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна