Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Конвокація-2010

Дата публікації: 24.06.2010, 17:53

28 червня Могилянка святкує 16-ту церемонію вручення дипломів випускникам

За традицією, 28 червня, могилянська спільнота на Академічній площі святкує Конвокацію — церемонію вручення дипломів випускникам за участі наших найщиріших друзів та однодумців. Окрім диплому державного зразка, могилянці отримують «Диплом НаУКМА». НаУКМА вперше в Україні почала видавати випускникам власні дипломи, підтримуючи цим загальноприйняту у світі традицію і підкреслюючи свою відповідальність за якість освіти випускників.

Ще одна генерація молодих фахівців понесе у світ цінності та світогляд, сповідувані Києво-Могилянською академією, – відданість принципам національної свідомості, свободи, творчості, професіоналізму.

2010 року НаУКМА випускає у світ 990 конвокантів: 572 бакалаври, 69 спеціалістів, 349 маґістрів та 34 випускники Києво-Могилянської бізнес-школи, серед яких 7 випускників першої в Україні програми MBF.

Могилянка має багато конвокаційних традицій, успадкованих від давньої Академії чи створених новими поколіннями могилянців. Одна з них — «Григорій Сковорода — випускник КМА» — символ єднання багатьох поколінь могилянців. Уся академічна громада збирається на Академічній площі першого містечка і прямує через Контрактову площу для одягання величезного бонета на пам’ятник нашому славетному випускникові.

На ознаку початку «дорослого» життя колишні студенти попрощаються з символом університету — черепахою Альмою. Могилянці переконані: якщо загадати бажання, зазирнувши Альмі в очі, воно обов’язково здійсниться!

Після офіційної частини церемонії на могилянців чекає виступ студентки факультету гуманітарних наук Анни Бондарчук, а також могилянських гуртів The Lawyer’s Band та HellCell, а також вечірка від студентського радіо К:)ВІТ.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна