Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

«Visiting Advisors Program» в НаУКМА

Дата публікації: 12.07.2010, 20:16

Могилянку відвідала група зальцбурзьких експертів з університетського адміністрування з метою проаналізувати діяльність Академії та розробити рекомендації для подальшого втілення стратегії розвитку НаУКМА

В рамках проекту «Visiting Advisors Program» Національний університет «Києво-Могилянська академія» відвідала робоча група Зальцбурзького глобального семінару (Salzburg Global Seminar), яка складалася з фахівців у галузі університетського адміністрування (професори Джон Лозерінґтон, Джон Дейвіс, Робін Фаркугар і Ганс де Віт).

Експерти проаналізували діяльність НаУКМА та планують розробити рекомендації для втілення стратегії розвитку Академії. Це дасть змогу Могилянці збільшити темпи досягнення її стратегічної цілі – входження до переліку провідних європейських та світових університетів.

— Я вперше відвідав Києво-Могилянську академію в 2006 році, тож уперше вона з’явилася переді мною у відблисках "Помаранчевої революції", коли відчувалось, що університет може відігравати безпосередню роль у демократичній трансформації українського громадянського суспільства…

Професор Джон Лозерінґтон (John Lotherington)

— Група визнала, що мета Академії позиціонувати себе в якості дослідницького
університету цілком обґрунтована, але це складне завдання потребує значних інвестицій, самовідданості і цілеспрямованої самодисципліни.

Професор Джон Дейвіс (John Davies)

— Сподіваюся, що наші рекомендації допоможуть Могилянці в амбітних цілях. За такими університетами — європейське майбутнє. Вони демонструють постійний інтелектуальний прогрес.

Професор Робін Фаркугар (Robin Farquhar)

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна