Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Освіта – основа сильної держави

Дата публікації: 26.07.2010, 17:17

Тарас Кузьо, відомий експерт у галузі українознавства, радить українським політикам вивчати англійську мову, економіку та політологію в НаУКМА

Доктор Тарас Кузьо, старший науковий співробітник кафедри українознавства в Університеті Торонто, відомий експерт у сфері українознавства, радить представникам українських опозиційних сил записатися на програми з політології та економіки в НаУКМА.

Досвід Грузії в управлінні державою показує, що освіченість політиків – запорука успішного розвитку усієї держави. Проаналізувавши статтю головного редактора газети «Корреспондент» Віталія Сича «Україна має піти шляхом Грузії», Тарас Кузьо зробив висновок, що представникам української опозиції необхідно обов’язково вивчити англійську мову для кращого розуміння функціонування західних країн. Другим кроком експерт бачить вивчення економіки та політології саме в Могилянці.

З часу відродження Києво-Могилянської академії у 1992 році в університеті запроваджено 2 робочі мови – українська та англійська. Випускники-економісти та політологи НаУКМА, що працюють у своїх професійних сферах, традиційно високо цінуються роботодавцями, про що свідчать всеукраїнські рейтинги: «Компас», рейтинги газет «Кореспондент» та «Комментарии», «Деньги».

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна