Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Міжнародна конференція «Інновації та Болонський процес»

Дата публікації: 19.09.2010, 14:48

23 вересня в НаУКМА зберуться провідні українські та європейські фахівці у сфері соціальної роботи для обговорення проблем та перспектив запровадження трирівневої освіти в цій галузі

23 вересня 2010 р. у НаУКМА (Культурно-мистецький цент, вул. Іллінська, 9) відбудеться міжнародна конференція «Інновації та Болонський процес», присвячена обговоренню міжнародного досвіду, проблем та перспективам запровадження трирівневої освіти за спеціальністю «Соціальна робота» відповідно до вимог Болонського процесу.

Учасниками конференції будуть найкращі спеціалісти в галузі соціальної роботи України (Надія Кабаченко), Великобританії (Джо Лукас), Словенії (Весна Лєскошек), Естонії (Лаура Лєппіка), Литви (Гедре Квіескене), Грузії (Яго Качкачішвілі).

Проведення конференції стало можливим завдяки підтримці Європейської Комісії (Програма Темпус) в рамках проекту «Вдосконалення трирівневої системи освіти за спеціальністю «Соціальна робота» в шести європейських країнах» (ACES).

Києво-Могилянська академія — єдиний університет України, який відповідно до вимог Болонської угоди запровадив трирівневу освіту (бакалавр–маґістр–доктор філософії). В рамках структурованих PhD-програм Докторська школа НаУКМА готує науковців вищої кваліфікації.

Програма конференції >>>

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна