Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Текст лекції о.Бориса Ґудзяка на сайті НаУКМА

Дата публікації: 27.09.2010, 11:26

Про страх, який переживає кожен студент, який стосується кожного громадянина, який проймає кожну людину, та про людський потенціал, який здатен подолати ці страхи

На початку навчального року ректор Українського католицького університету, провідний науковець у галузі церковної історії, автор понад тридцяти друкованих праць отець Борис Ґудзяк прочитав лекцію у циклі «Духовні цінності людини» на тему «Не бійся страху. Страх студента. Страх громадянина. Страх людини» для студентів та викладачів Могилянки.

Отець Борис Ґудзяк не просто подав свої роздуми про природу страху, а надав практичні поради щодо його подолання та поділився власним досвідом. За словами отця Бориса, «треба вчитися у різний спосіб виходити поза межі власної невпевненості, простягати руку ближньому, творити спільність, розмову, дискусію, співпрацю між людьми, які знайдуть у собі мужність приєднатися… Найбільший потенціал розвитку ховається у наших слабкостях.»

Для тих, хто не мав можливості бути присутнім на лекції, пропонуємо ознайомитись з її текстом. Також читайте ексклюзивне інтерв'ю о.Бориса Ґудзяка для Києво-Могилянської бізнес-школи на innovations.com.ua

Цикл лекцій «Духовні цінності людини» був започаткований в НаУКМА у 2004 році. З того часу перед могилянцями виступили - Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет; архієпископ Харківський і Полтавський Української афтокефальної православної церкви Ігор Ісіченко; Блаженніший Любомир Гузар, Предстоятель Української греко-католицької церкви, Верховний архієпископ Києво-Галицький; єпископ УПЦ КП владика Євстратій.

Фотогалерея >>>

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна