Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Перша Міжнародна наукова конференція «Парламентські читання» в НаУКМА

Дата публікації: 29.09.2010, 15:23

1- 2 жовтня «Лабораторія законодавчих ініціатив» та студентське наукове товариство «Scholaris» факультету правничих наук НаУКМА проводять Першу щорічну міжнародну конференцію «Парламентські читання»

В Національному університеті «Києво-Могилянська академія» 1-2 жовтня  пройде  Перша щорічна міжнародна конференція «Парламентські читання». Проект започаткований до двадцятиріччя українського парламенту та ініційований «Лабораторією законодавчих ініціатив» і студентським науковим товариством «Scholaris» факультету правничих наук НаУКМА.

На конференції буде представлено більше 40 робіт з України, Росії та Білорусі. Засідання проходитимуть протягом двох днів у двох тематичних секціях. Крім учасників з названих країн, авторські лекції прочитають Юрій Ключковський, Заступник Голови Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради України; Генріх Оберройтер, Директор Академії політичної освіти (Німеччина) та інші експерти з питань парламентаризму.

Мета проведення конференції – створення можливості для ефективного обміну думками між науковцями, які займаються дослідженням проблем парламентаризму.   

Партнерами конференції виступили Програма сприяння парламенту України університету Індіани (ПСП ІІ), юридична компанія «Ващенко, Бугай та партнери» та Інститут виборчого права.
Також на заході запланована презентація дослідження «Регулювання політичних партій в Україні: сучасний стан і напрями реформ», що було здійснено в рамках спільного проекту Лабораторії законодавчих ініціатив та Бюро ОБСЄ з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ).

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна