Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Нова програма kmbs

Дата публікації: 04.10.2010, 14:15

У Києво-Могилянській бізнес-школі (kmbs) стартувала програма Master of Arts in Management and Leadership

У Києво-Могилянській бізнес-школі стартувала нова єдина в Україні комплексна дипломна програма з розвитку лідерського потенціалу Master of Arts in Management and Leadership.

Програма Master of Arts in Management and Leadership (MML) покликана сформувати цілісне бачення управління бізнес-системою та є максимально практичною та орієнтованою на ефективне втілення стратегій розвитку компаній в життя.

Програму MML було розроблено у співпраці з менеджерами провідних компаній. Вона поєднує комплекс основних функціональних дисциплін та управлінських практик, що формує цілісну систему бачення ключових факторів управління бізнесом. Структура та наповнення програми надають можливість учасникам поглиблено вивчити обраний напрямок (HR, фінанси, маркетинг та ін.) і досягати якісно нового рівня в управлінні організацією в умовах сучасного глобального середовища.

Києво-Могилянська бізнес-школа з року в рік підтверджує свій статус лідера інновацій у сфері бізнес-освіти, пропонуючи якісно нові продукти у сфері управління бізнесом.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна