Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 55

Архів новин 2004 - 2012

 

 

Дата публікації: 12.09.2005, 19:37

12 вересня під час урочистої прес-конференції було проголошено про початок спільного проекту "Обирай серцем”, за ініціативою торгової марки "Чернігівське”, Фонду братів Кличків та НаУКМА

12 вересня під час урочистої прес-конференції було проголошено про початок спільного проекту "Обирай серцем”, за ініціативою торгової марки "Чернігівське”, Фонду братів Кличків та  Національного університету "Києво-Могилянська академія”.

          Меморандум про співпрацю у реалізації Проекту підписали Віталій Кличко, Людмила Наконечна – генеральний директор компанії "САН Інтербрю Україна” та президент Національного університету "Києво-Могилянська академія” В’ячеслав Брюховецький.

            Основним завданням Проекту є створення сучасних та спрятливих умов та  можливостей для  навчання талановитої молоді, підтримка  її подальшої успішної професійної діяльності.

            "Для "САН Інтербрю Україна”, як соціально відповідальної компанії, є дуже важливою співпраця з освітою, оскільки можливість отримання молоддю якісної освіти та підготовка її до професійної діяльності, є запорукою успіху як вітчизняного бізнесу, так і країни в цілому” – зазначила під час прес-конференції Людмила Наконечна.

      Вячеслав Брюховецький, президент НаУКМА: “Нині вже понад 3000 випускників-могилянців успішно працюють задля добра України. Зацікавленість діяльністю Києво-Могилянської академії  з боку бізнесу – свідчення того, що справа підготовки і виховання нового покоління професіоналів має бути  спільною і  стати пріоритетною для суспільства”.

      Ідея Проекту належить партнерам - ТМ "Чернігівське” та Фонду братів Кличків.

      „Метою створення Фонду є благодійна діяльність, спрямована, зокрема, на реалізацію проектів підтримки та розвитку соціально малозахищеної молоді в Україні. Проект "Обирай серцем” допоможе молодим студентам повірити в те, що спеціальності, які вони обрали за покликом серця, є так само важливими та необхідними для розвитку суспільства”, - підкреслив Віталій Кличко.

      Києво-Могилянська академія була обрана для співпраці як навчальний заклад, що має багатий досвід співробiтництва з партнерами та активно розвиває саме ці напрями діяльності.

            Перший етап Проекту триватиме протягом 2005-2006 навчального року  і включатиме  в себе три напрями:

  • “Іменні студентські ґранти” - впровадження 8 ґрантів для маґістрів НаУКМА другого року навчання визначених партнерами спеціальностей

·         “Твори себе сам” – напрям, що передбачає проведення заходів, які сприятимуть становленню студентів та випускників як майбутніх фахівців, та будуть спрямовані на активізацію внутрішніх ресурсів молоді та самореалізацію в різних сферах суспільного життя

·         “Іменний стипендійний професорський фонд” - впровадження Стипендійного фонду для заохочення молодого викладача факультету природничих наук.            Інвестиції у перший етап Проекту склали 300 000 грн. Адміністрування коштами за трьома напрямами Проекту здійснюватиме НаУКМА.

     

      "Обирай серцем” – перший потужний соціальний проект для партнерів - ТМ "Чернігівське”, Фонду братів Кличків та Києво-Могилянської академії, який має стати успішним прикладом співпраці заради майбутнього нашої країни. (image) (image) (image) (image) (image) (image) (image) (image)

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна